HTC збирається відродити свою стару лінійку смартфонів Wildfire “першою ластівкою” повинен стати бюджетник HTC Wildfire E. В мережу злили перші подробиці про гаджет майбутнього. Схоже, компанія вирішила зробити ривок, і увірватися на ринок смартфонів знову, як це було кілька років тому.

Отже, смартфон отримає 5,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD і співвідношенням сторін 18:9, 5-мегапіксельну фронтальну камеру і подвійну основну з модулями на 13 і 2 Мп. Так, камера далеко не найкраща, але для початку в самий раз. У будь-якому випадку, компнія вже давно не випускала смартфони, так що розібратися з усіма нюансами в сучасному світі буде непросто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Усередині встановлений 8-ядерний процесор UniSoC SC9863 з графікою PowerVR IMG8322 в зв'язці з 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Ємність акумулятора 3000 мАч, також “у комплекті” порт microUSB і 3,5-мм роз'єм для навушників. Може здатися, що смартфон отримає застарілі технології. Відзначимо, що компанія не оновлювала лінійку 10 років.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.