Смартфон Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 виявляться ідеальними бюджетниками, у яких не буде рівних. Про це запевняють експерти. Втім, в цьому можна переконатися самому. Redmi Note 7 користується величезною популярністю, а нові фішки в новій версії зроблять цю лінійку топової на ринку смартфонів, якщо говорити про бюджетників.

Вже в четвертому кварталі нинішнього року, тобто буквально через кілька місяців, повинні офіційно представити нові мобільні пристрої компанії Xiaomi, які увійдуть в початковий ціновий сегмент, так як коштувати вони будуть не більше $200. У теорії, це дозволить девайсу стати максимально доступним. Користувачі все ж зможуть придбати цей девайс. Правда, в перший місяць гаджет буде продаватися тільки на ринку Китаю, щоб задовольнити попит в країні-виробнику.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Апаратною основою смартфонів виявиться 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 600-ї серії. Звичайно ж, девайс отримає довгоочікуваний чіп NFC, який дозволить оплачувати послуги за допомогою бездротової мережі.

Популярні новини зараз

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Показати ще

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.