Журналісти видання Winfuture знайшли на торговому майданчику eBay прототип неанонсированного смартфона Nokia з операційною системою Android на борту. Судячи по зовнішньому вигляду смартфона, він потрапив до нас з майбутнього. Виглядає футуристично, але Nokia так і не наважилася випустити його на прилавки. Однак, якимось чином він потрапив до рук продавця на ebay, який вирішив непогано заробити.

За словами продавця, це зразок 2014-2015 року. У той час компанія займалася випуском смартфонів на базі Windows. Що стосується розмірів екрану, він досягає 3 дюймів. Сучасні смартфони мають екран розміром в 6 дюймів. У смартфоні встановлений чіп Qualcomm Snapdragon 400, 1 ГБ ОЗУ, 8 ГБ ПЗУ, одна камера, а також є модулі Wi-Fi і Bluetooth.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Смартфон працює на версії ОС Android 4.3 з передвстановленим лаунчер Nokia Z і декількома додатками Google. Виглядає він дуже дивно, тим самим він привертає до себе увагу.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Зразок продають за 2000 доларів США, але купувати його ми не радимо. Хіба що ви колекціонер, який готовий витратити таку суму на прототип смартфона 5-річної давності.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.