Лінійка смартфонів Samsung Galaxy S10 змогла обійти серію попереднього покоління Galaxy S9 за обсягами продажів. Про це свідчать дані звіту Counterpoint Research. Так, ці смартфони користуються не такою вже й великою популярністю, як iPhone, але все ж продаються краще за своїх попередників. Схоже, компанія почала правильно вести стратегію бізнесу, і випускає не тільки флагманські девайси, але й бюджетники з відмінними можливостями.

Так, протягом періоду з березня по травень 2019 року було продано 16 млн серії смартфонів Samsung Galaxy S10. Це на 12% більше показника, досягнутого серією Galaxy S9 за такий же період минулого року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що цікаво, модель Galaxy S10+ виявилася найпопулярнішою серед новинок. Схоже, користувачі вирішили не морочитися, і купувати тільки топові моделі. Враховуючи ціну в 35 тисяч гривень, це вразило аналітиків.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Показати ще

Судячи з усього, звіт Counterpoint Research не потрапили продажі моделі Galaxy S10 5G. Однак з моменту початку продажів в квітні цього року дана версія розійшлася тиражем не менше 1 млн пристроїв. Подивимося, яким буде фінансовий звіт компанії за цілий рік.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.