Компанія Xiaomi запустила на фірмовій краудфандингової платформі Youpin збір коштів на стерилізатор столових приладів Xiaomi UV Sterilizer. Схоже, тепер компанія охопила абсолютно всі аспекти людського життя. Залишилося тільки створити свій літак або автомобіль.

Новинка отримала пластикову розбірну конструкцію, яку можна повісити на стіну за допомогою двостороннього скотчу 3M. Виробник позиціонує пристрій, як стерилізатор паличок для їжі, але його також можна використовувати для очищення іншого кухонного начиння. Наприклад, ложок, виделок або ножів. Цей процес відбувається завдяки спеціальному ультрафіолетового випромінювання. Ефективність очищення становить 97%. Це означає, що столові прибори будуть знезаражені, а небезпечні бактерії зникнуть, що гарантує стерильність. Тепер за своє здоров'я можна і не переживати.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новинку вже можна придбати за 14 доларів США. Якщо все піде добре, то перші поставки почнуться 14 серпня. Саме час купити такий гаджет, якщо врахувати, з чого складаються миючі засоби, які можуть бути згубними для здоров'я людини. Враховуючи ціну гаджета, кожен зможе собі дозволити.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.