Нещодавно про свій намір покинути Apple оголосив провідний дизайнер американської компанії Джоні Айв. Звичайно ж, Айв не назвав справжню причину відходу. Раніше повідомлялося, що дизайнер втомився від роботи, у зв'язку з чим планує створити власну компанію, яка буде співпрацювати з яблучної компанією.

За словами керівника Apple, компанія зараз активно працює над продуктами, які повинні "вразити користувачів". Він вважає, що команда дизайнерів корпорації феноменально талановитий і, як сказав сам Джоні Айв перед відходом, вона сильніше, ніж коли-небудь".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Догляд Джонні Айва означає початок нової ери Apple. Епоха яблучної корпорації з моменту керівництва Стіва Джобса пішла, так що Тім Кук тепер зможе самостійно розпоряджатися цією корпорацією, і нові гаджети повинні просто здивувати користувачів.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.