Xiaomi Mi СС9, як зазначав напередодні глава компанії Лей Цзунь, є модифікованою версією актуального флагмана Mi 9. Якщо апаратним базисом Xiaomi Mi 9 служить флагманська SoC Snapdragon 855, то Xiaomi Mi СС9 задовольняється менш продуктивною SoC середнього рівня Snapdragon 710, хоча чутки вказували на Snapdragon 730. Втім, потужності точно вистачить в обох випадках, так що приємна ціна робить свою справу, і цей девайс стане дуже популярним як на ринку Китаю, так і Європи.

Дисплей AMOLED з каплевидным вирізом під фронтальну камеру характеризується діагоналлю 6,39 дюйма і роздільною здатністю Full HD+, як у Mi 9. Девайс отримав величезний екран, під яким розташувався сканер відбитків пальців.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В потрійний основній камері, орієнтованої вертикально в лівому верхньому кутку, встановлені сенсори дозволом 48, 8 і 2 Мп.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Ємність акумулятора Xiaomi Mi СС9 — 4030 маг. Цього більш ніж достатньо, щоб відмовитися від підзарядки смартфона на протязі всього дня. У будь-якому випадку, компанія вирішила зробити цей смартфон культовим, і додала режим швидкої зарядки на 18 Вт.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.