Санкції США проти Huawei допомогли Apple збільшити продажі iPhone. Аналітики з компанії Cowen надали звіт виданню AppleInsider щодо продажу iPhone в другому кварталі 2019 року. Звичайно ж, результат просто шокував користувачів.

З'ясувалося, що Apple перевершила очікування аналітиків – компанія продала набагато більше смартфонів, ніж було прогнозовано. На думку Cowen, це сталося через скорочення продажів смартфонів Huawei на тлі торгової війни Китаю з США. Схоже, США допомогли зробити Apple більш популярною компанією. У Huawei справи йдуть з кожним днем все гірше, і цього приховати не вийде. Хоча, компанія Microsoft все ж продовжує торгувати технікою Huawei, хоча продукція китайської корпорації вважається забороненою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правда за фактом цифри виявилися не такими значними. Якщо раніше передбачалося, що в період з квітня по червень буде випущено 39 млн iPhone, то за фактом було реалізовано 40 млн апаратів. Серед них близько 30 мільйонів iPhone XS, XS Max і XR, а інші — iPhone 7, 8 і їх Plus-версії.

Популярні новини зараз

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Звичайно ж, девайс буде продаватися на території нашої країни помітно дорожче, якщо порівнювати з ринком Китаю, але за 10 тисяч гривень ви отримаєте відмінний смартфон, який залишиться актуальним протягом найближчих років. Немає сумніву, що 6 Гб оперативної пам'яті вистачить для спілкування в мережі, перегляд відео, і навіть для продуктивних ігор, відображаючи красиву картинку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung не планує зупинятися на гнучкій Galaxy Fold, і готова представити новий девайс, який отримає гнучкий екран. І хоча точної дати запуску ні, аналітики прогнозують вихід на 2020 рік, точніше на його початок.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Apple продовжує зменшувати різницю в функціональності між своїми пристроями. Приміром, тепер на ноутбуках від яблучної корпорації з'являться функції, які раніше були доступні лише власникам iPhone.