Для отримання точних даних про частоту серцевих скорочень спортсмени зазвичай використовують нагрудні датчики пульсу. Вони фіксуються під футболкою за допомогою еластичного ременя, який нерідко створює дискомфорт. Вирішити цю проблему може футболка, в яку такий датчик вже вбудовано. Схоже, компанія Xiaomi вирішила подбати і про спортсменів, які відчувають незручності при використанні різних датчиків.

Саме таку спортивний одяг запускають у виробництво Xiaomi і Zenph. Їх футболка виконана з ультратонкої еластичної тканини, що складається з нейлону і спандекса. Вона має дихаючу структуру, яка дозволяє ефективно пропускати повітря і відводити вологу. Правда, під таку футболку не вийти надіти додатковий шар термобілизни, так як показники пульсу будуть не такими точними.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагрудний датчик знімний і досить компактний. Він абсолютно непомітним для шкіри і захищений від впливу поту або крапель дощу. Сенсори всередині відстежують пульс, частоту дихання та навіть і ЕКГ. Підрахунок кроків, відстані і калорій - теж є. Втім, професійні спортсмени чудово розуміють, що нагрудний датчик пульсу вартість в 500 доларів ніколи не зможуть замінити футболкою з дешевим датчиком від Xiaomi.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Футболка оцінюється в 800 гривень, а придбати її можна на сайті компанії.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.