Викладач Каліфорнійського інституту професор Шон Керолл після багаторічних досліджень зробив заяву, яка переверне свідомість кожного. Він заявив, що після поглибленого вивчення законів фізики не може серйозно сприймати розмови про загробне життя, пише bagnet.org.

Професор повідомив, що всі закони фізики, що стосуються життя людини давно відомі та ідеї можливості існування свідомості як чогось окремого від тіла людини вступають в явне протиріччя з цими законами.

Як розповів професор Керолл, свідомість забезпечується рухом ряду електронів і атомів в нервовій системі людини. Хоча і не зводиться повністю до цих процесів. Біологічна смерть людини позбавляє можливості цей механізм. І це забезпечує існування свідомості, за допомогою чого функціонує такий процес.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як доказ своєї теорії професор наводить аргумент у вигляді квантової теорії поля (КТП). Згідно з теорією для кожної з частинок існує своє поле. І якби після фізичної смерті людини було потойбічне життя, то тести квантового поля виявили б частинки і силу "духу" людини.

Нагадаємо, на Земли виявили позаземну істоту. Тіло мініатюрного прибульця не перевищує 10 см, і воно добре збереглося.
Як повідомляв портал Знай.ua, пілоти ВМС розповіли про зустріч з НЛО та показали унікальні відеодокази.

Також Знай.ua писав про те, що уфологи вже давно говорять про те, що прибульці крадуть на нашій планеті землю, воду та інші природні ресурси. Можливо, тепер представники позаземної цивілізації взялися за шотландське озеро. Якщо це дійсно так, потрібно знайти відповідь на питання, чому вони вибрали саме це місце, і які цілі вони переслідують.