Valve стримала обіцянку — після тижня закритого тестування перевела Dota Underlords на етап відкритої “бети”, що автоматично відкрило вільний доступ до неї всім бажаючим.

Нагадаємо, Dota Auto Chess - "шаховий" проект Valve, заснований на популярній модифікації Dota Auto Chess китайських розробників Drodo Studio. Гра поєднує в собі елементи покрокової стратегії, MOBA і ККІ. Втім, гра сподобається далеко не всім користувачам, хоч і популярність їй забезпечена, так як гра тісно пов'язана з ігрової всесвіту DOTA.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За цей тиждень закритого тестування розробники Valve допрацювали інтерфейс, баланс ігрових класів, а також додала рейтингову систему.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Повідомляється, що гра буде безкоштовною та доступною для кожного. Відмінною новиною буде те, що гра буде крос-платформної. Іншими словами, прогрес гравця буде доступний як для гри зі смартфона, так і з пк і планшета. Valve відмінно постаралася заради користувачів.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.