У другій половині минулого року відбувся офіційний анонс і старт продажів бюджетного флагмана Xiaomi Pocophone F1, який дуже швидко став популярним серед споживачів по всьому світу. Смартфон на момент продажу вважався флагманським, а його ціна в 300 доларів змусила фанів компанії витрачати всі свої гроші. Однак, на цьому тижні даний виробник електроніки вирішив потужно оновити цей телефон, а для цього була випущена нова прошивка MIUI 10 з номером версії 3.5.0. Вона принесла з собою ряд важливих нововведень.

Оновлення можна вважати величезним, так як воно закриває близько 20 вразливостей в системі безпеки смартфона. В іншому, крім усього іншого, тепер користувачі можуть настроювати зовнішній вигляд годинника на екрані блокування, тому що в MIUI 10 додали спеціальну настройку для цього. Також не можна не помітити, що, за словами розробників, вони виправили всі відомі баги і недоліки, на які скаржилися користувачі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можливо, компанія зможе поліпшити і продуктивність смартфона. Так, процесор досить потужний, але ось оптимізація використання заряду акумулятора все ще не дотягує до норми.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.