днями власники смартфонів Huawei і Honor, причому різних моделей і з різних країн, почали помічати рекламу на екрані блокування. Шпалери з Magazine Unlock несподівано почали відображати рекламу сервісу Booking.com. Представники Huawei швидко відреагували на скарги користувачів і вже вирішили цю проблему. Схоже, це була системна помилки, або компанія хотів протестувати нову функцію на користувачів, і перевірити їх реакцію на такі речі.

Спочатку Huawei звинуватила в появі реклами сторонній сервіс або додаток. “Реклама на екрані блокування не була ініціативою Huawei. Ми закликаємо користувачів перевірити налаштування додатків або наслідувати публічно доступним інструкціям з видалення реклами на екрані блокування”, - йдеться в заяві компанії. Представники суббренду Honor теж повідомили, що не запускали рекламу на своїх смартфонах. Однак, компанії Huawei повністю довіряти не можна, так як раніше компанію звинуватили в крадіжці секретних даних у США, із-за чого і почалася торгова війна з Китаєм.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але пізніше команда зв'язків з громадськістю Huawei визнала, що не знала про те, що розробники тестують рекламу в Magazine Unlock. Компанія принесла свої вибачення користувачам за незручності і запевнила, що фірмові шпалери вже очистили від реклами. Втім, нічого нового, і іншого від компанії очікувати не варто.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.