Гоночний електромобіль Volkswagen ID. R побив рекорд проходження кола траси Нюрбургрінг серед електромобілів, відібравши його у NIO EP9. Німецький спорткар пройшов коло за 6 хвилин 5,3 секунди з середньою швидкістю 206,96 км/год, тоді як у представника китайського автопрому в 2017 році на це пішло на 40 секунд довше — 6 хвилин 45,9 секунди. Схоже, у електрокарів є величезна перевага, яка сильно виділяє такий тип авто серед інших. Наприклад, двигун автомобіля може видавати стовідсоткову потужність в першу ж секунду, в той час як звичайним двигунів потрібно поступово збільшувати обороти.

не Можна не відзначити і той факт, що Volkswagen ID. R показав другий час серед всіх автомобілів, які намагалися підкорити “Північну петлю”. Перше місце досі займає Porsche 919, показав запаморочливе 5 хвилин 19,6 секунди. Схоже, це не межа, тому що скоро і Порше скинуть з п'єдесталу.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Показати ще

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.