Функція відстеження камер контролю швидкості в картографічному сервісі Google Maps стала доступна в 25 країнах. Раптово, Google вирішила оновити один з головних сервісів компанії, що точно сподобається водіям.

Вона дозволяє бачити, де на маршруті знаходяться такі камери і підтримувати необхідний швидкісний режим на кожному з його ділянок. На жаль, нова функція поки не доступна на території України, але всьому свій час.

Функція розгортається поступово і не відразу з'явиться у всіх користувачів, навіть з названих країн. Дана можливість поки недоступна в Україні, але враховуючи масовість оновлення і поява функції майже у всіх сусідів крім Білорусі, Молдови та Польщі, можна очікувати швидкого її появи і у нас. Це лише питання часу, і нова функція дозволить уникати штрафів водіям.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.