У червні тайванська компанія Pegatron почне збирати пристрої Apple на своїй фабриці в Індонезії. Поки мова йде про iPad і MacBook. Судячи з усього, компанія вирішила заявити про себе на ринку Індії. Однак, серед смартфонів і планшетів на території Індії користуються популярністю гаджети вартістю до 200 доларів, так що компанія спробує боротися з такими конкурентами, як Huawei і Xiaomi.

На які ринки будуть поставлятися зібрані в Індонезії пристрою, поки не відомо.

Можливо, Apple зважилася на частковий висновок виробництва в Індонезію через загострення торгового конфлікту США та Китаю.

За даними видання DigiTimes, Pegatron інвестує в підготовку виробничих потужностей $300 млн. Втім, тайванська компанія Pegatron мають величезну кількість ресурсів, так що дефіциту продукції яблучної корпорації точно не буде.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.