Про перезапуск киновселенной Mortal Kombat заговорили ще в 2016 році, коли режисер Саймон МакКуойд і сценарист Грег Руссо почали роботу над проектом. Через роки виробничого пекла і переписування сценарію Warner Bros. визначилася з датою релізу фільму. Схоже, компанія готова приступити до зйомки нового фільму, який оцінять мільйони користувачів мережі по всьому світу. Відзначимо, що нова гра за мотивами фільму Mortal Kombat 11 користується величезною популярністю. Враховуючи, що зйомкою займеться такою кіно-гігант як Warner Bros, успіх кінокартині забезпечений.

Якщо вірити Eurogamer, перезапуск Mortal Kombat вийде на екрани кінотеатрів вже 5 березня 2021 року. Зйомки фільму почалися лише нещодавно і проходять в Австралії. Warner Bros. не розкрила сюжет, але, за чутками, глядачам розкажуть про боксера з Філадельфії, який вплутався в Смертельну битву. Що ж, такий сюжет дуже підходить під антураж всесвіту, так що саме час почати очікувати.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.