Red Dead Redemption 2 вже підкорила серця консольних геймерів, але користувачі PC досі не долучилися до серії. Мільйони геймерів чекають виходу культової ігри, так що компанії варто поквапитися.

В резюме колишнього співробітника Rockstar Toronto з'явилася згадка Red Dead Redemption 2 для PC. Нан Ма пропрацював у студії шість років в ролі програміста фізики. За цей час він брав участь у розробці GTA 5 для восьмого і дев'ятого поколінь консолей, а також Red Dead Redemption 2 для PlayStation 4, Xbox One і PC. Це означає, що колишній співробітник займався розробкою і цієї гри, і навіть над PC-версією працював.

Не схоже, що Нан опечатані, адже у графі з GTA 5 платформи правильно вказані в залежності від покоління. До того ж, з невідомої причини, розробник видалив згадка Red Dead Redemption 2 з резюме, що також говорить багато про що. Судячи з усього, у компанії RockStar дуже серйозно ставляться до витоків даних, так що колишньому співробітникові довелося знищувати сліди. Однак, інтернет пам'ятає все, так що користувачі готуються зустрічати культову гру на десктопних пристроях. Про ціну гри поки говорити рано, але вона буде коштувати недешево.

Популярні новини зараз

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.