Відомий блогер і дизайнер Веніамін Гескин, який також відомий під ім'ям Ben Geskin, опублікував цікаву інформацію про першому смартфоні з підекранною фронтальною камерою. Це означає, що фронтальну камеру розмістять під сам дисплей. У теорії, це дозволить забути про вирізах у верхній частині дисплея, а камера зможе стати “корисної” частиною екрану, і при необхідності бути невидимою.

За його словами, вже в цьому році китайська компанія Oppo готує такий смартфон. Правда, на сьогоднішній день лише тестують такі OLED-екрани з подібними можливостями. Втім, смартфони Oppo завжди дивують користувачів незвичайним розміщенням камер, і майбутній смартфон не стане винятком.

Також з'явилася інформація про те, що Vivo, яка, як і Oppo, є дочірньою компанією BBK, теж працює над аналогічним смартфоном. Він буде представлений в четвертому кварталі цього року.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung теж готує смартфон з крутої фронтальною камерою - Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.