Витоки Honor 20 Pro показали перший зум-об'єктив перископа. Інсайдери повідомили, що у камери девайса є унікальна особливість.

Пішли в минуле контрольні квадратні лінзи, які можна побачити на знімках. Замість цього є традиційна 8-мегапіксельна камера з 3-кратним оптичним зумом і OIS. Відразу відзначимо, що девайс отримає потрійну камеру, так що за якість знімків переживати точно не варто.

Але на цьому все не закінчується - маленька камера позначена як “2MP Macro”. Це буде перша виділена макрокамера на телефоні, яку ми бачили. У будь-якому випадку, ця камера має дуже великі 1,75 мкм пікселі, перевершуючи навіть відбиті 1,6 мкм пікселі, коли основна 48-мегапіксельна камера знімає в 12 мегапікселів. В теорії, камера може стати в нагоді для створення глибини фото. Honor 20 Pro також оснащений лазерним автофокусом, який допоможе з фокусуванням швидкості і точності, але не боке. Зазначимо, що смартфон далеко не флагманський, і його ціна точно порадує покупців. Компанія хотіла зробити бюджетний камерофон, і судячи з витоками, у неї це вийшло.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Телефони Honor 20 - як Pro, так і Vanilla - будуть представлені 21 травня. Буде випущена версія Moschino.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.