наприкінці квітня 2019 року компанія Meizu представила гучний флагман Meizu 16s, побудований на чіпсеті Snapdragon 855. Відразу варто відзначити, що апарат отримав топові характеристики, а його ціна приємно здивувала своєю доступністю користувачів.

Поєднання цього чіпа з 6/8 ГБ ОЗУ, 128/256 ГБ ПЗП і Android 9 Pie з Flyme OS 7.3 дозволило апарату в тому ж місяці увійти в рейтинг кращих пристроїв за версією популярного бенчмарку AnTuTu.

Однак, цінники на смартфони, які зайняли лідируючі місця, зовсім інші.

Популярні новини зараз

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

В цілому, рейтинг Android-смартфонів майже повністю становлять пристрої на чіпсетах Qualcomm. Судячи з усього, у корпорації просто немає конкурентів, які могли б запропонувати аналогічні чіпсети з такою ж потужністю. Подивимося, хто займе лідируючі позиції в рейтингу потужних смартфонів травня 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.