За даними Bloomberg, Apple збирається запозичити деякі можливості додатків Swype і Gboard для стандартної клавіатури iOS. У теорії, це дозволить збільшити комфорт від використання смартфона для спілкування, або будь-якого іншого дії з набором текстів.

Журналісти Bloomberg посилаються на джерела, знайомі з планами Apple, які запевняють, що компанія тестує можливість безперервного набору слів з допомогою свайпов по клавіатурі. Можливо, користувачам скоро не треба буде піднімати палець, щоб набрати слово, як у випадку із звичайною віртуальною клавіатурою. Такими технологіями вже користуються власники Android-смартфонів, котоіре втомилися кожен раз натискати на літери. Вони можуть просто вести пальцем від однієї букви до іншої, а система сама розпізнає слово, навіть якщо воно не введено до кінця.

Ймовірно, корпорація з Купертино переймає перевірену ідею у Swype, Swiftkey і Gboard, оскільки всі вони вже кілька років підтримують можливість введення слів свайпамі. Всі ці програми в даний момент можна завантажити з App Store, але вбудована опція дозволить використовувати цю функцію в смартфоні “з коробки”. Буде система реалізована насправді - покаже час.

Популярні новини зараз

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.