Існує маса варіантів того, що можна зробити зі старим iPhone. Одні, що логічно, продають їх і таким чином економлять на купівлі нової моделі. Однак, у компанії Apple є своя думка на цей рахунок. У мережі з'явилося відео, яке підказує, що ж насправді варто зробити з застарілим iPhone.

На цьому тижні Apple опублікувала на своєму YouTube-каналі відеоролик, присвячений трейд-іну. У ньому вона розповідає про важливість цієї програми для галузі і для планети, не зачіпаючи можливості дістати таким чином новенький iPhone XR зі знижкою. Навіть якщо ваш застарілий смартфон не може працювати коректно, його варто здати Apple, і зробити внесок в екологію, а також отримати приємну знижку при покупці смартфона.

Мета програми полягає не тільки в обміні старого на новий iPhone, але і правильної утилізації вийшла з ладу електроніки. Здавши апарат по трейд-іну, можна бути впевненим, що його або відновлять і він потрапить в руки до нового користувача, або повторно перероблять, а отримані в результаті матеріали підуть на виробництво нових пристроїв Apple. Наприклад, сталевий корпус iPhone 5S раніше йшов на створення нового корпусу для MacBook.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.