Спадкоємність – це те, що відрізняє всі смартфони Apple. Навіть порівнюючи апарати різних поколінь, обов'язково знайдеш в них щось спільне. Інсайдери повідомляють, що iPhone Xr отримає нову модель вже в 2019 році, після презентації Apple у вересні.

Якщо вірити рендерам, опублікованими інсайдером Стівом Хеммерстоффером, також відомим як OnLeaks, iPhone XR другого покоління отримає таку ж майданчик під камеру, як і iPhone XI. І це притому, що XR 2 буде оснащений всього лише двома, а не трьома модулями, для яких проектувався цей майданчик. Втім, дизайн-це сильно вплине, так як девайс буде досить страшним. Навіть версія 2018 року буде більш привабливою. Правда, характеристики застарілої моделі будуть не такими вже і топовими.

Втім, це цілком очевидно. Компанія і далі хоче робити лінійку бюджетних смартфонів, що буду користуватися популярністю. Приміром, iPhone Xr почала продаватися за ціною від 450 доларів, що цілком непогана ціна для такого потужного девайса.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.