Первістком електричної лінійки I. D. стане компактний хетчбек, який, як очікується, отримає ім'я Volkswagen I. D. 3. Офіційний дебют серійної версії може відбутися вже найближчим часом, так як німці випадково опублікували відео готової до виробництва моделі. Втім, витік могла бути і навмисним, щоб залучити до нового продукту особливу увагу.

Розміщений раніше часу ролик видалили, але інтернет пам'ятає все, так що скріншоти з відео вдало зберегли користувачі мережі. Повідомляється, що Volkswagen I. D. 3 буде лежати платформа MEB, розроблена спеціально для електромобілів. Габарити хетчбека будуть приблизно рівні Гольфу, але привід у моделі буде задній. Втім, не виключено, що автомобіль буде бюджетним, так як і потужності його буде не так вже й багато.

Очікується, що ємність тягового акумулятора складе 48 квт-год, що більше, ніж у базового Nissan Leaf, у якого тільки 40 квтг. За прогнозами, вартість електрокара Volkswagen I. D. 3 стартуватиме приблизно з 25 тисяч євро, що цілком собі приємна ціна.

Популярні новини зараз

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.