Минулого місяця компанія Oppo представила два флагманських смартфонів Reno. Зараз, на честь старту продажів старшої версії Oppo Reno 10x Zoom в Китаї, віце-президент компанії розкрив цікаву особливість пристрою. Втім, телефон і без цього виглядає незвично, а враховуючи його можливості, девайс можна сміливо назвати унікальним на сьогоднішній день.

Згідно з опублікованим ролику у соціально мережі Weibo, апарат отримає не тільки 10-кратний гібридний зум, але і 60-кратний цифровий. Виглядає це дійсно вражаюче. Для порівняння, у його головного конкурента Huawei P30 Pro цифрове збільшення максимум в 50 разів. У будь-якому випадку, якість знімків говорить сама за себе. Смартфон безперечно варто своїх грошей, і справа не тільки в камері. Пристрій отримало топовий процесор Snapdragon 855.

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.

Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.