Компанія Samsung вже у всю працює над флагманом Galaxy Note 10. Зараз в мережі з'явилися чергові чутки про новинку. Крім крутого екрану і підтримки 5G, інсайдери повідомили і про нову систему зарядки пристрою.

За словами китайського інсайдера Ice Universe, починаючи з Galaxy Note 10 швидка зарядка в смартфонах компанії більше не буде слабким місцем. Новий фаблет природно отримає її, але вона буде більше такої в Galaxy S10 5G і Galaxy A70 (25 Вт). Точні цифри інсайдер не повідомив, але згідно з деякою інформацією, це може бути 50 Вт. Для порівняння, в Huawei P30 Pro цей показник дорівнює 40 Вт. У теорії, це дозволить зарядити смартфон всього лише за 30 хвилин від 0 до 100%. Враховуючи розміри акумуляторів, це дозволить не залишати смартфон на ніч на підзарядку.

Нагадаємо, згідно джерел, Galaxy Note 10 вийде в чотирьох версіях. Вони отримають екрани Infinity-O на 6.28, 6.4, 6.7 і 6.75 дюймів, різні модулі камер і акумулятори. Всі чотири смартфона будуть працювати процесорі Snapdragon 855 або Exynos 9810. Про ціну поки говорити рано, але апарат явно буде не з дешевих.

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.