Справжній другий день народження може святкувати власник електрокара Tesla Model 3, якої немов шашлик нанизался на “шампур-відбійник” вздовж однієї з доріг американського містечка Дейд Каунті, штат Флорида. Дивно, але ніхто не постраждав, а ось картина на відео дуже страшна.

Залізна огорожа прошила Теслу наскрізь: пробила передній бампер, пройшла через весь салон і вийшла через багажник. Відбійник не зачепив водійське сидіння, а пасажирів, на щастя, в машині не було. На щастя, акумулятор не вибухнув, так що водій народився в сорочці.

Ніяких подробиць інциденту немає, тому про причини аварії можна тільки здогадуватися. Можливо, це черговий глюк автопілота, але швидше за все просто неуважність водія. У будь-якому випадку водієві сьогодні дуже пощастило, так як відбійник виявився не з боязкого десятка, і пробив авто наскрізь.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Популярні новини зараз

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.