У грудні минулого року Microsoft офіційно підтвердила плани з переведення браузера Edge на движок Chromium, а в квітні стартувало публічне тестування версії Chrome від Microsoft. На сьогоднішній презентації з нагоди відкриття щорічної конференції розробників Build 2019 відбувся повноцінний анонс нового браузера Microsoft Edge на основі движка Chromium. Крім анонсу, творці нового браузера розповіли про майбутні нововведення, з якими користувачі будуть стикатися найближчим часом.

Перше нововведення - режим IE Mode для бізнесу, який дозволить завантажувати старі сайти прямо в новому браузері Edge Chromium, використовуючи движок рендеринга Internet Explorer. По суті, новий браузер зможе завантажувати застарілі сайти досить оперативно, без будь-яких проблем з допомогою систему зворотної сумісності.

Цей новий режим IE розроблений спеціально для корпоративних користувачів. І віце-президент Microsoft Джо Бельфиоре, який курирує роботу команди розробників платформи Windows, визнає, що головне завдання - змусити бізнес використовувати Edge Chromium замість комбінації Chrome і Internet Explorer. Проте, чи стане браузер популярним, чи все ж таки залишить за собою репутацію повільного і нікому не потрібного додатка для мережі.

Популярні новини зараз

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.