Компанія Huawei незабаром може розширити асортимент флагманських моделей двома смартфонами. Так вважає Міш'ал Рахман, головний редактор відомого ресурсу XDA Developers. Це означає, що компанія готова представити ще декілька цікавих новинок. Втім, ніякої інформації про девайсах немає, крім основної начинки. Саме топовий процесор і дає нам зрозуміти, що смартфони будуть флагманськими.

Комерційні назви пристроїв поки що не уточнюються. Обидві моделі будуть обладнані 7-нанометровій SoC Kirin 980. Один зі смартфонів отримає FHD+ матрицю діагоналлю 6.39”.

Ємність АКБ складе 3500 мАч. Більше про нього інформації немає. Акумулятори не такі великі, як цього хотілося б. Враховуючи, що процесор досить потужний заряд акумулятора швидко зникне.

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

О другій моделі Huawei відомо трохи більше. Так, вона отримає акумулятор на 3750 мАч, дисплей діагоналлю 6.26” з роздільною здатністю FHD+ і відразу шість камер на 32 Мп, 25 Мп, 16 Мп, 2 Мп і 48 Мп.

Про дату виходу і ціну теж немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.