Попит на різну електроніку з кожним роком збільшується, а відбувається це в першу чергу за рахунок того, що все більше і більше людей хочуть її використовувати. Це стосується і нового браслета від китайського виробника. Вже в нинішньому році відбудеться дебют новинки в особі Xiaomi Mi Band 4, так що чекати залишилося недовго, і ось чому.

4 травня 2019 року, фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 поступив в продаж, а потім він з неї швидко зник, про що стало відомо від одного з інсайдерів в китайській соцмережі Weibo.

Сталося це в одній з місцевих торгових точок, завдяки чому стало відомо, за якою ціною усі бажаючі зможуть придбати собі цей спортивний браслет. Девайс продавався за ціною в 199 юанів, що в перекладі на гривні одно 800 гривень. Ціна цілком собі приємна, але вона тільки для ринку Китаю. Відповідно, у нас браслет буде продаватися трохи дорожче.

Популярні новини зараз

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Багато це чи мало – кожен повинен вирішувати сам, але на тлі цінників фітнес-трекерів від інших виробників, така ціна є дуже низькою. Що стосується дати виходу, девайс з'явиться на прилавках вже на початку літа цього року.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.