останнім часом, AndroidTV стрімко розвивався. В одному з інтерв'ю, старший директор Google з управління продуктами для сервісу, повідомив, що скоро з'являться нові пристрої. А також, що зараз доступно 5000 додатків. Для порівняння, у минулому році їх було 3000. Це означає, що компанія витрачає величезні ресурси для розвитку цього продукту. Поява такої кількості нових додатків обумовлена зростанням кількості нових користувачів за останні кілька років. Сама компанія хвалиться, що в минулому році кількість користувачів досягла десятків мільйонів. Втім, це стає очевидним, так як компанія хоче конкурувати з Apple TV, який теж набирає популярності. Яблучна компанія пішла ще далі, і тепер планує створювати свій власний контент, за типом Netflix.

Google підтвердив, що працює над редизайном магазину додатків Google Play. "Корпорація Добра" також має намір зосередитися на додатках для спорту і освіти, а ще на великій кількості ігор. Ну і нарешті було повідомлено, що скоро з'явиться нові пристрої для Android TV. Ймовірно, можна очікувати появу нових анонсів в наступні кілька тижнів. Не виключено, що компанія хоче випустити нову версію Android TV, що теж приверне нову аудиторію.

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.