Індійський інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який регулярно викладає достовірну інформацію про новинки індустрії мобільних пристроїв, виклав фотографії упаковки OnePlus 7. Сразе варто відзначити, що упаковка просто величезна, що натякає на люксовость цього смартфона. Втім, це не дивно, адже його попередника визнали чи не найкращим смартфоном 2018 року в світі.

На першому знімку видно логотип компанії OnePlus і шматочок концепт-арту, який цілком демонструється на другій фотографії. Там же присутній слоган OnePlus 7, який говорить про його високої швидкості роботи (Go Beyond Speed). Ще один знімок демонструє слоган компанії в цілому - Never Settle. Дизайн коробки достатньо опрацьований. Правда, її розміри можуть не всіх порадувати. Приміром, коробки від iPhone мало не в три рази менше, а ось викидати її настійно не рекомендуємо до моменту закінчення гарантійного терміну.

Джерела стверджують, що багато блогери і профільні технічні ресурси вже отримали смартфони OnePlus 7 для оглядів, але ембарго буде знято тільки 14 травня, коли OnePlus анонсує свої новинки.

Популярні новини зараз

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.