Компанія Apple опублікувала квартальний звіт, згідно з яким продажі iPhone знизилися на 17%. Це означає, що користувачі все менше купують дорогі смартфони від компанії. Враховуючи, що навіть бюджетна модель продається за ціною 750 доларів, старші моделі залишаються на прилавках з цінником не нижче тисячі доларів.

Наголошується, що це вперше більш ніж за два роки, коли ключові показники компанії падають другий квартал поспіль. Втім, виною можуть стати різні баги в iOS для iPhone і iPad, які дозволяли віддалено стежити за користувачами без їх відома.

Також повідомляється, що прибуток Apple за перші три місяці 2019 року скоротилася на 16% до 11,56 мільярдів доларів, а виручка на 5% до 58,02 мільярдів доларів. Компанії доведеться показати дійсно цікаві смартфони у вересні цього року, інакше ситуація буде і далі погіршуватися.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.