Через рік після дебютного випробувального польоту ракета-носій Falcon Heavy відправляється в першу комерційну місію. Видовище гарантовано. На жаль, цей політ не відправить перших колонізаторів на Марс, або на Місяць.

Завтра, 11 квітня о 01:35 ночі за київським часом, відбудеться перший в історії комерційний запуск найпотужнішою з нині діючих ракет: Falcon Heavy від приватної компанії SpaceX Ілона Маска спробує вивести в космос телекомунікаційний супутник Arabsat-6A для Саудівської Аравії. Зазначимо, що раніше вже була подібна місія, але в той раз Маск відправив свій автомобіль Tesla Roadster у відкритий космос, причому з курсом на Марс. Досить незвичайна витівка, але навіть це по кишені генію - мільйонеру.

У разі чого, у SpaceX буде майже двогодинне стартове вікно, щоб запустити "Важкого Сокола". Будемо сподіватися, що все пройде гладко, так як ракета багаторазова, і після місії повинна успішно повернутися на поверхню Землі.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.