Вже на цьому тижні (10 квітня) в Китаї пройде презентація флагманського смартфона Oppo Reno. Як виявилося, виробник планує випустити новинку за межами країни, так що не виключено, що девайс може з'явиться і на території України.

Згідно з офіційним запрошенням, Oppo Reno дебютує на глобальному ринку в кінці цього місяця — 24 квітня. Захід пройде в Цюріху, Швейцарія.

За чутками, Oppo Reno отримає 6.4-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Він буде займати 93.1% площі всій передній панелі пристрою. Смартфон оснастять топовим процесором Snapdragon 855 в парі з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ ПЗУ. Однак, головною фішкою цього девайсу стане камера. Компанія відома завдяки незвичайним ідей, які дозволяють ховати камеру в корпус, і при необхідності вона висовується. Це дозволяє збільшити площу дисплея на смартфоні, а також позбутися від докучливих вирізів і дірок в екрані.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.