Користувач форуму Reddit розповів про те, як Apple Watch врятували йому життя. Зазначимо, що це далеко не перший випадок, коли розумний годинник врятував життя користувачу. Досить просто моніторити свої показники здоров'я, і сучасні годинники відмінно справляються з цим завданням.

За словами автора поста, він відпочивав і дивився телевізор, коли його годинник повідомив про дивне прискорене серцебиття. Чоловік одразу ж викликав швидку допомогу, приїхавши лікарі виявили у нього серйозні проблеми з серцем і забрали в лікарню. Після огляду пацієнта діагностували суправентрикулярну тахікардію. На щастя, з користувачем зараз все добре. Це ще раз говорить нам про те, що електронні гаджети можуть врятувати життя, достатньо просто моніторити стан здоров'я.

Якби він вчасно не звернувся за допомогою, все могло закінчитися по-іншому. Зараз чоловіка вже виписали з лікарні і призначили лікування у кардіолога.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.