Компанія HMD Global представила Nokia X71, перший смартфон бренду з отвором в екрані під фронтальну камеру. Проте, навіть цей смартфон виділяється серед конкурентів. У цьому випадку, розташуванням фронтальної камери.

X71 отримав екран PureDisplay на 6,4 дюйма з співвідношенням сторін 19,3:9, у якому є отвір під камеру на 16 Мп. Основна камера потрійна, виробництва ZEISS, на 48+5+8 Мп. Звичайно ж, компанія зробила акцент на камері, як це прийнято серед китайських виробників, які випускають бюджетні новинки з відмінною камерою.

Всередині встановили процесор Qualcomm Snapdragon 660, який буде працювати з 6 ГБ оперативної пам'яті. Для зберігання даних можна використовувати вбудований накопичувач на 128 ГБ або розширитися за допомогою карти пам'яті microSD до 256 ГБ. Так, це далеко не топова начинка, але він зможе виконувати всі функції досить швидко.

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Nokia X71 почне продаватися на Тайвані 10 квітня приблизно за 390 доларів.

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.