Три тижні тому виконавчий директор компанії OnePlus Піт Лау (Pete Lau) назвав можливо, головну причину відмови від роз'єму 3,5 мм виробниками смартфонів.

За його словами, від аудіороз'єм 3,5 виробники відмовляються, щоб підстьобнути продажі бездротових навушників. Та ж OnePlus випустила фірмові навушники OnePlus Bullets Wireless, а тепер готує нову версію цього продукту. Втім, це було очікувано, так як всі конкуренти компанії давно відмовилися від роз'ємів для навушників. До того ж, бездротові аналоги з кожним роком набирають популярність, а їх продажі стрімко зростають.

Відомий інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), часто публікує достовірну інформацію, виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter фотографії навушників OnePlus Bullets Wireless 2. Так, вони з'єднані кабелем для зручності їх використання, але на вигляд це не впливає.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Показати ще

Сам інформатор висловив сумнів щодо того, чи дійсно на фотографіях зображені OnePlus Bullets Wireless 2, так як особисто він очікував, що вони будуть повністю бездротовими. Втім, компанія представить ці навушники вже скоро.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.