На тему камери Huawei P30 Pro можна говорити скільки завгодно довго, але факт залишається фактом: смартфон очолює рейтинг DxOMark, а реальні користувачі підтверджують, що пристрій дозволяє отримувати яскраві і деталізовані знімки навіть в темному приміщенні. Не секрет, що навіть у хваленого iPhone XS Max камера гірше, якщо порівнювати з флагманом від Huawei.

На наступних фотографіях і у відео показано, наскільки Huawei P30 Pro перевершує Samsung Galaxy S10+, LG V40 і iPhone XS, коли справа доходить до зйомки в темряві. Причому автор стверджує, що фотографії робилися без активації нічного режиму в автоматичному режимі. Втім, подібних порівнянь купа, так що можна подивитися відео, щоб переконатися, що думка збігається у інших експертів.

Втім, Samsung не згодна з тим, що Huawei P30 Pro називають найкращим камерофоном, бо як загальна оцінка за результатами тестування основної і фронтальної камер вище у Samsung Galaxy S10+.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.