На українському авторинку з'явилась партія автомобілів Bajaj Qute, які вважаються найдешевшими у світі.

Про це інформує "avtoblog.ua".

Виробник такого авто - Індія. Ціна новенького Qute - близько 4 тисяч доларів. Правда, перш ніж почати продавати цю модель в нашій країні, вона повинна пройти сертифікацію, адже по суті це… квадроцикл.

авто


В Індії серійне виробництво Bajaj Qute почалося в 2013 році. Його офіційно там кваліфікували як квадроцикл, але тільки із-за того, що у нього максимальна швидкість не досягає 90 км/год.

При створенні Qute головна мета була зробити його як можна дешевше. Тому не дивуйтеся, наприклад, що двері у нього зроблені з пластику, і немає бічних стекол (замість них – клейончасті віконця на блискавках). Взагалі, в цій машинці дуже багато пластмаси. Вона, до речі, важить всього 400 кг.

салон авто

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще


Qute оснащується одноциліндровим мотоциклетним двигуном потужністю 13,5 л. с. Максимальна швидкість -70 км / год Витрата палива - 3 л. Обсяг багажника - 44 л. Якщо скласти спинки сидінь, об'єм багажного відсіку збільшиться до 850 л.

Всередині можуть поміститися чотири людини. Правда, ні про який комфорт для них мова йти не може. Можливо, для жителів Індії салон здасться нормальним.

Нагадаємо, водіїв попередили про нові штрафи за куріння в салоні авто. Нові правила позбавлять укранців зарплати.

Крім того, українським поліцейським надали нові повноваження. Копи цілком законно зможуть зупиняти та перевіряти будь-яке нерозмитнене авто.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Єврокомісія прийняла важливе рішення щодо виготовлення автомобілів. З 2022 року виробників зобов'яжуть оснащувати машини інноваційними системами безпеки.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні посилять штрафи та перевірки для власників нерозмитнених авто. Не уникнуть санкцій навіть ті, чиї транспортні засоби просто стоять у гаражі.