У випущеній новій версії WhatsApp під номером 2.19.80 міститься спеціальна функція, яка для когось може стати критично необхідною.

Про це пише ТехноПортал.

Тепер при відправці кому-небудь повідомлення можна подивитися, скільки разів воно було переправлено комусь ще. Для цього треба натиснути на повідомлення, а потім натиснути на кнопку " ... ". За цим відкриється спеціальне меню, інформація в якому проллє світло на те, скільки разів конкретне повідомлення переслали іншим користувачам.

Нововведення поки що є тільки в бета-версії месенджера, але вона вже може бути встановлена на Android і iOS.

Як відзначають розробники, тепер всі користувачі найпопулярнішого у світі сервісу для спілкування можуть легко зрозуміти, передав співрозмовник комусь особисту переписку, або ж ні. Це повинно допомогти в боротьбі з шахраями. При цьому наголошується, що дізнатися, кому було відправлено повторно повідомлення, ніяк не вийде. Можна лише виявити сам факт пересилки.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше ми писали, що після впровадження темної теми Facebook Messenger анонсував нову корисну функцію для Android і iOS. У програмі обміну повідомленнями від Facebook з'явилася функція цитування повідомлень при відповіді. Нагадаємо, що подібної опцією вже давно мають Viber, Telegram і WhatsApp, так що практично ніхто з користувачів не здивувався такому нововведенню. Втім, цього месенджера це явно піде на користь, адже подібні “фішки” використовуються практично у всіх сервісах, які мають бодай найменше відношення до спілкування між людьми. Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році.