Апарат Національного управління США з аеронавтики і дослідженню космічного простору NASA OSIRIS-REx передав на Землю нові знімки астероїда Бенну. Тепер людство дізналося ще більше інформації про космічних тілах, які мешкають в нашій галактиці.

Так, повідомляється, що знімки поверхні астероїда були зроблені крупним планом. Тепер же можна розглянути поверхню астероїда за допомогою детального фото.

Наголошується, що знімки були отримані 25 лютого, коли апарат знаходився на відстані 1,8 кілометра від поверхні Бенну. Також повідомляється, що зліва на знімку розташована територія шириною 180 метрів з каменями, а також “ставок” з реголитом. Звичайно ж, води на поверхні астероїда немає.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Бенну (101955 Bennu) – навколоземній астероїд, який входить до групи Аполлона, має радіус близько 262 м. Для Землі він не несе ніякої загрози з-за невеликих розмірів.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.