Чуток про ігрову консоль PS5 по мережі ходить дуже багато, а зрозуміти, які з них справжні, а які – ні, поки що неможливо. Однак, ігрова приставка дуже зацікавила геймерів, і навіть зовнішній вигляд виглядає незвично. Судячи по характеристиках, ігрова консоль просто знищила PlayStation 5. Повідомляється, що нова частинка здатна запускати гри в 4К-форматі, при цьому видавати стабільну картинку в 60 fps. Будемо сподіватися, що ці характеристики виявляться реальними, а не просто маркетинговим ходом для залучення покупців. Увійти на ринок ігрових консолей не так вже й просто, враховуючи, що лідерство очолюють Sony і Microsoft.

Як повідомив глава Slightly Mad Studios Ян Белл, створення консолі зараз йде повним ходом, а крім передового технічного оснащення новинка зможе похвалитися підтримкою шоломів віртуальної реальності, у яких частота кадрів буде досягати 120 fps. Про ціну поки говорити рано, але з таким можливостями і апаратною начинкою ігрова консоль буде явно дорожче 500 доларів.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.