Як повідомляють численні користувачі, Siri не працює в Португалії, Нідерландах, Франції, Німеччині і ряді інших країн Європи. Проблема зачіпає всі доступні платформи, включаючи навіть HomePod. При цьому в США Siri працює нормально. Немає сумнівів, що проблема на стороні Apple. Коли яблучна корпорація буде вирішувати цю проблему - невідомо. Не виключено, що компанія готується до впровадження величезного оновлення для голосового помічника.

Є думка, що проблема з Siri обумовлена нещодавнім збоєм в роботі iCloud, однак поки ніяких офіційних заяв з боку Apple немає, незважаючи на те, що Siri не працює вже кілька годин. Користувачі не можуть використовувати свої гаджети в повній мірі, і це точно вплине на репутацію компанії. Будемо сподіватися, що компанія швидко вирішить цю проблему, так як голосовий помічник користується величезною популярністю серед більшості користувачів.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.