У ході аналізу різних онлайн-майданчиків нам вдалося знайти як мінімум двох користувачів, які звернулися за заміною iPhone з-за лагів інтерфейсу і отримали задоволення своєї вимоги. При цьому один з них робив це двічі, що, однак, не вирішило проблеми. Судячи з усього, у деяких смартфонах від яблучної корпорації є купа несправностей, які є навіть у смартфонах з заводу. Втім, Apple все ж таки довелося визнати наявність цієї проблеми.

Незважаючи на те що проблема дуже схожа на наслідок неправильної калібрування дисплея, в Мережі поширена й інша версія. За словами її прихильників, інтерфейсні лаги можуть проявлятися в результаті збою в реалізації режиму Deep Sleep, за роботу якого відповідає процесор A12 Bionic. Варто відзначити, що цей чіп з'явився в смартфонах 2018 року компанії Apple, так що результат таких подій цілком ймовірний.

Якщо ви зіткнулися з аналогічною проблемою в роботі свого iPhone, настійно рекомендуємо звернутися в авторизований сервісний центр або найближчий Apple Store. Не виключено, що вам виправлять цю помилку безкоштовно, якщо термін гарантії ще не закінчився.

Популярні новини зараз

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.