Минулого тижня відбулася презентація Meizu Note 9, який відразу став сильним конкурентом для Redmi Note 7. Рекомендована вартість стартувала від 208 доларів.

Апарати мають однаковий дизайн, дисплей каплевидным вирізом, що забезпечує максимальну корисну площу передньої панелі і 48+5-Мп основну камеру з основним сенсором Samsung GM1. Втім, головне їх схожість - це камери. Втім, більшість користувачів віддають переваги смартфона Meizu, якщо порівнювати камери бюджетних смартфонів.

Втім, смартфони все ж відрізняються характеристиками зовнішнім виглядом, і це помітно, якщо придивитися. Дисплей Meizu Note 9 всього лише на 1 мм менше (6,2), ніж у Redmi Note 7 (6,3). Камери схожі, тільки Meizu додатково має ще 4 лінзи. Також фронтальна камера Redmi Note 7 (13 Мп) поступається Meizu Note 9 (20 Мп). В іншому, особливих відмінностей немає, та й ціна їх теж не особливо відрізняється - всього 200 доларів, в залежності від модифікації.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.