Підрозділ користувальницької електроніки китайського гіганта Huawei похвалилось черговим досягненням. Звичайно ж, мова йде про смартфон Huawei 20, продажі якого перевищили показник у 10 мільйонів. Примітно, що цього вдалося досягти всього за 4 місяці.

У грудні минулого року, коли Huawei оголосила про 200 млн відвантажених смартфонів за підсумками року, окремо виділявся результат серії Mate 20. Тоді йшлося про 5 млн поставлених на ринок пристроїв, а через місяць цей показник вдалося поліпшити до 7,5 млн одиниць. І ось зараз пройдено знаковий рубіж у 10 млн штук. Судячи з усього, навіть такі смартфони, начинка яких вже далеко не топова, користуються популярністю навіть сьогодні. Компанія довела, що вміє робити якісні смартфони, і кількість одиниць проданої техніки це підтверджує.

Huawei також поділилася деякою цікавою статистикою. Так повідомляється, що в Китаї, де Mate 20 користувалася особливим попитом у загальній структурі покупців порівняно з попередниками Mate 10 істотно збільшилася частка молодих користувачів. Втім, причиною цього стала саме непогана камера, яка робить якісні знімки навіть в нічний час.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.