Вперше в історії екіпаж, що складається виключно з жінок, зробить вихід у відкритий космос. 29 березня в рамках 59-ї експедиції космічний вихід здійснювати астронавти NASA Енн Макклейн і Христина Кох. На Землі ними буде керувати диспетчер Канадського космічного агентства Крістен Фаччоли. Судячи з усього, космічне агентство зробило таку заяву не випадково. Не виключено, що ця новина готувалася спеціально до 8 березня.

Сайт NASA підказує, ще вихід у космос позикою близько семи годин, але організм людини це зможе витримати. Будемо сподіватися, що запуск пройде успішно, і унікальний екіпаж побачить всю красу нашої планети з ілюмінатора.

Нагадаємо, що раніше на МКС з'явився жіночий манекен, якого назвали на честь головної героїні фільму “Чужий”.

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.