Фахівці iFixit розібрали нові флагманські смартфони Samsung Galaxy S10+, Galaxy S10 і S10e, щоб оцінити їх ремонтопридатність. В результаті Смартфони набрали на один бал менше, ніж минулорічні Galaxy S9 – тільки три замість колишніх чотирьох. Це просто жахливі показники для смартфона. Втім, ремонт девайса обійдеться не дешевше покупки нового смартфона. Компанія Samsung перевершила саму себе, випустивши смартфон, який практично неможливо відремонтувати.

Ультразвуковий сканер відбитків пальців S10 і S10+ міцно сплавлений з екраном. Так що, якщо він зламається, його доведеться міняти разом з дисплеєм. Цікаво, що в S10e датчик розташований в кнопці включення, але теж створює ризик заміни дисплея. У будь-якому випадку, смартфон не з дешевих, як і ремонт.

Серед мінусів фахівці iFixit відзначають порт USB Type-C, прикріплений до материнської плати, багато ламкого скла, міцно приклеєну батарею. Все це ускладнює ремонт і робить поломки ймовірніше.

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.